+31 (0) 78 890 4200Offerte aanvragen

Geschiedenis van Attrans BV

Opgericht in 1976 in Malta

Ontstaan en geschiedenis Attrans Transport Group

In 1976 heeft Philip Attard Senior het bedrijf Attrans Ltd. opgericht in Malta. Hij was één van de eerste Maltesers die wegtransport over de ferry naar het vaste land heeft gecommercialiseerd. De Attrans Transport Group bestaat tegenwoordig uit vier bedrijfsonderdelen: Attrans Ltd. (Malta), Attrans BV (Nederland), Attrans Italia SRL (Italië) en Attrans North Africa BV (Nederland).

Attrans BV sinds 2009 in Alblasserdam

In 2009 besloot Philip Attard jr een eigen kantoor in de Benelux te openen. Het werd Attrans BV gevestigd in Alblasserdam Nederland; dichtbij de Rotterdamse havens. Een hub, van waaruit de zendingen van/naar Malta en Tunesië naar/van de Benelux, Scandinavië, Engeland, Duitsland en Oostenrijk geregeld kunnen worden.

Van laad- tot losadres alles in dezelfde handen

Tevens is de loods dichtbij. Op deze manier blijft de controle van laadadres tot losadres in dezelfde handen. Hierdoor is de service enorm verbeterd en het heeft de deuren geopend naar meer groei.

Wekelijkse lijndiensten van en naar Malta, Italië & Griekenland

Vanuit dit kantoor worden de wekelijkse lijndiensten van/naar Malta, Italië en Griekenland geregeld. Attrans BV is ook verantwoordelijk voor de planning Southbound voor de trucks/trailers van Attrans Ltd (vanaf Engeland/Benelux naar Italië en Malta).

Diverse multimodale transportdiensten

Naast de wekelijkse lijndiensten, biedt Attrans BV tegenwoordig ook diverse multimodale diensten aan naar/van vrijwel iedere Europese bestemming, maar ook daarbuiten. Deze bestemmingen kunnen met eigen wagens gedaan worden of door middel van een vast en betrouwbaar partner- /netwerk. 

Vraag het transportbedrijf Attrans BV

Direct contact


Internationaal transportbedrijf voor transport en expeditie/forwarding van en naar Zuid-Europa. Altijd een passend antwoord op uw transportvraagstuk!

+31 (0) 78 890 4200Offerte aanvragen

Het antwoord op uw transportvraagstuk.
+31 (0) 78 890 4200