+31 (0) 78 890 4200Offerte aanvragen

Bedrijfsprofiel

Transport van en naar Zuid-Europa

Onze werkzaamheden bestaan uit internationaal transport en expeditie van en naar Zuid-Europa – voornamelijk gericht op Malta - alsmede Noord-Afrika. Ons kantoor verzorgt de planning southbound (naar IT/MT) voor de trailers van Attrans Ltd.

Betrouwbare en regelmatige diensten

De kernactiviteit is wegtransport waarin wij betrouwbare regelmatige diensten aanbieden waarmee zelfs de meest veeleisende klant bediend kan worden.

Onze transportspecialismes

Attrans is gespecialiseerd in vervoer van zowel groupage- als complete ladingen stukgoed, gevaarlijke goederen (ADR), geconditioneerde (koel-/vries-) goederen.
Ook het vervoer van voertuigen, schepen, scheepsonderdelen, projectladingen, olieboormaterieel, vliegtuigonderdelen en -motoren en grondverzetmachines met afwijkende maten en gewichten behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Diverse modaliteiten

Naast wegtransport biedt Attrans ook mogelijkheden aan voor zee- en luchtvrachtzendingen van/naar vrijwel iedere bestemmingen ter wereld.

Milieu

Attrans en haar partners respecteren zowel de regelgeving als het milieu door hun wagenpark uit te rusten met voornamelijk Euro 5 en Euro 6 motoren.

Vloot

De beschikbare vloot opleggers bestaat uit zowel (mega)kasten-, huif/tautliner- en koel/vriestrailers (inclusief koelmotor waarbij temperatuuruitdraaien uiteraard mogelijk zijn).

Attrans BV biedt u:

  • Flexibiliteit
  • Veel ervaring
  • Klein en enthousiast team
  • We doen wat we zeggen
  • Korte (communicatie)lijnen en een persoonlijke benadering De beste oplossing volgens het principe value for money
  • Betrouwbaarheid
  • Uitgebreid netwerk
  • Nabijheid van de Rotterdamse haven 

Vraag het transportbedrijf Attrans BV

Direct contact


Internationaal transportbedrijf voor transport en expeditie/forwarding van en naar Zuid-Europa. Altijd een passend antwoord op uw transportvraagstuk!

+31 (0) 78 890 4200Offerte aanvragen

Het antwoord op uw transportvraagstuk.
+31 (0) 78 890 4200